Advertisement

Ολυμπιακόσ Παοκ Θυρα 7 : Σ.Φ. Θύρα 4: Ερχόμαστε τρελαμένοι να πάρουμε το Κύπελλο ... / 1 128 просмотров 1,1 тыс.

Ολυμπιακόσ Παοκ Θυρα 7 : Σ.Φ. Θύρα 4: Ερχόμαστε τρελαμένοι να πάρουμε το Κύπελλο ... / 1 128 просмотров 1,1 тыс.. Ολυμπιακός και παοκ γράφουν ιστορία: Οσφπ 39%, παο 30%, αεκ 15%, παοκ 11%, άρης 5%. Η θύρα 7 αποθέωσε τους παίκτες και ζήτησε το κύπελλο! 1 128 просмотров 1,1 тыс. Πάντα πήγαινε με τον πατέρα του στο γήπεδο, αλλά εκείνη την ημέρα ο σύζυγός μου ήταν στο νοσοκομείο, λόγω προβλήματος.

Στο ρέντη βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και ζήτησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. Γιατί πας εκεί, τον ρώτησα. 11,932 likes · 33 talking about this · 22 were here. Θυρα 7 vs θυρας 4 μενιδι 2016 ουτε 1 παοκτζης δεν κατεβαινει απο το τρενο. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ολυμπιακού βρέθηκαν στο ρέντη και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το οακα αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν το κύπελλο!

Παοκ Θυρα 4 ΦΤΑΣΤΕ ΜΑΣ !!!!!! - YouTube
Παοκ Θυρα 4 ΦΤΑΣΤΕ ΜΑΣ !!!!!! - YouTube from i.ytimg.com
«h θυρα 7 καλεί τον κόσμο του ολυμπιακού (και όχι μόνο τα μέλη της) σε συγκέντρωση αντίστασης και όχι διαμαρτυρίας, αύριο παρασκευή στις 15:00 στα γραφεία της επο. Η 11άδα των ερυθρόλευκων στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον τρέλα: Οσφπ 39%, παο 30%, αεκ 15%, παοκ 11%, άρης 5%. Παίξε νόμιμα τον αγώνα σε: Η θύρα 7 αποθέωσε τους παίκτες και ζήτησε το κύπελλο! Γιατί εκεί θα πάνε και τα άλλα παιδιά. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η θύρα 7 μέσω των social media είχε απευθύνει κάλεσμα στις 18:00 στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, με τον κόσμο του ολυμπιακού να δίνει δυναμικό «παρών» στις εγκαταστάσεις του ρέντη και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του πορτογάλου τεχνικού ενόψει του αποψινού τελικού.

Η ανακοίνωση της θύρας 7 στο ακόλουθο ποστάρισμα.

Ο σύνδεσμος του ολυμπιακού στο ρέθυμνο ιδρύθηκε. Ατυχο το αποτελεσμα για τον ολυμπιακο τεσσερα δοκαρια και το πρωτο 45ον μετριοσ εωσ κακοσ. Gate 7 we make the rules. Οσφπ 39%, παο 30%, αεκ 15%, παοκ 11%, άρης 5%. Πάντα πήγαινε με τον πατέρα του στο γήπεδο, αλλά εκείνη την ημέρα ο σύζυγός μου ήταν στο νοσοκομείο, λόγω προβλήματος. Η θύρα 7 μέσω των social media είχε απευθύνει κάλεσμα στις 18:00 στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, με τον κόσμο του ολυμπιακού να δίνει δυναμικό «παρών» στις εγκαταστάσεις του ρέντη και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του πορτογάλου τεχνικού ενόψει του αποψινού τελικού. Ολυμπιακός και παοκ γράφουν ιστορία: Θυρα 7 vs θυρας 4 μενιδι 2016 ουτε 1 παοκτζης δεν κατεβαινει απο το τρενο. Απόλυτοι κυρίαρχοι στο κύπελλο την τελευταία 10ετία (vids). Με την λήξη του αγώνα, οι οπαδοί που βρίσκονταν στη θύρα 7 προσπάθησαν να φθάσουν στην θύρα 1 για να αποθεώσουν τους νικητές, καθώς βρισκόταν δίπλα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ολυμπιακού βρέθηκαν στο ρέντη και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το οακα αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν το κύπελλο! Η έκρηξη του σιμεόνε και οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών στο φινάλε (vid). Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ολυμπιακού ενόψει του τελικού του κυπέλλου με τον παοκ (21:00), με τους οπαδούς των πειραιωτών το απόγευμα του σαββάτου.

Η θύρα 7 αποθέωσε τους παίκτες και ζήτησε το κύπελλο! Οσφπ 39%, παο 30%, αεκ 15%, παοκ 11%, άρης 5%. Οι φίλαθλοι του ολυμπιακού ενθουσιασμένοι με την απόδοση της ομάδας τους στο ντέρμπι με την αεκ για την 20η αγωνιστική θέλησαν προς το τέλος της αναμέτρησης να φύγουν από τη θύρα 7 και να πάνε έξω από τη θύρα 1 για να χειροκροτήσουν τους παίκτες του γκαζιμίρ γκόρσκι, οι οποίοι είχαν πετύχει. Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ολυμπιακού ενόψει του τελικού του κυπέλλου με τον παοκ (21:00), με τους οπαδούς των πειραιωτών το απόγευμα του σαββάτου. Στο ρέντη βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και ζήτησαν την κατάκτηση του κυπέλλου.

Σαν σήμερα η τραγωδία στη θύρα 7 | ThesSports
Σαν σήμερα η τραγωδία στη θύρα 7 | ThesSports from thessports.gr
Ειδησεισ θυρα 7 κυβερνηση ολυμπιακοσ παοκ ποδοσφαιρο. Στο ρέντη βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και ζήτησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. «h θυρα 7 καλεί τον κόσμο του ολυμπιακού (και όχι μόνο τα μέλη της) σε συγκέντρωση αντίστασης και όχι διαμαρτυρίας, αύριο παρασκευή στις 15:00 στα γραφεία της επο. Οι φίλαθλοι του ολυμπιακού ενθουσιασμένοι με την απόδοση της ομάδας τους στο ντέρμπι με την αεκ για την 20η αγωνιστική θέλησαν προς το τέλος της αναμέτρησης να φύγουν από τη θύρα 7 και να πάνε έξω από τη θύρα 1 για να χειροκροτήσουν τους παίκτες του γκαζιμίρ γκόρσκι, οι οποίοι είχαν πετύχει. Görünümler 85 b2 yıl önce. Η θύρα 7 αποθέωσε τους παίκτες και ζήτησε το κύπελλο! 17/5/08 η εκδρομή των οπαδών του. Απόλυτοι κυρίαρχοι στο κύπελλο την τελευταία 10ετία (vids).

Απόλυτοι κυρίαρχοι στο κύπελλο την τελευταία 10ετία (vids).

Οι φίλαθλοι του ολυμπιακου, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε δικαιοσυνη και ισονομια. Gate 7 we make the rules. Έτσι κατακτήσαμε το 28ο κύπελλο… (video). Η 11άδα των ερυθρόλευκων στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον τρέλα: «αυριο δςν πληρωνει κανενας παοκ tv δεν στηριζουνε την ενεργεια του ρωσου για να παρει πισω τα…» Η ανακοίνωση της θύρας 7 στο ακόλουθο ποστάρισμα. Ύστερα από 15ετή έρευνα δύο πανεπιστημιακοί στο βιβλίο τους καταγράφουν την ιστορία και γεωγραφία του ελληνικού ποδοσφαίρου». Οι οργανωμένοι οπαδοί του ολυμπιακού βρέθηκαν στο ρέντη και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το οακα αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν το κύπελλο! Η θύρα 7 μέσω των social media είχε απευθύνει κάλεσμα στις 18:00 στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, με τον κόσμο του ολυμπιακού να δίνει δυναμικό «παρών» στις εγκαταστάσεις του ρέντη και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του πορτογάλου τεχνικού ενόψει του αποψινού τελικού. Ατυχο το αποτελεσμα για τον ολυμπιακο τεσσερα δοκαρια και το πρωτο 45ον μετριοσ εωσ κακοσ. Οσφπ 39%, παο 30%, αεκ 15%, παοκ 11%, άρης 5%. Ολυμπιακός και παοκ γράφουν ιστορία: Γιατί πας εκεί, τον ρώτησα.

Görünümler 85 b2 yıl önce. Μπήκε μέσα στο σπίτι και μου έδειξε το εισιτήριο, με λαχτάρα! Οσφπ 39%, παο 30%, αεκ 15%, παοκ 11%, άρης 5%. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Πάντα πήγαινε με τον πατέρα του στο γήπεδο, αλλά εκείνη την ημέρα ο σύζυγός μου ήταν στο νοσοκομείο, λόγω προβλήματος.

Κορεο Θύρα 7 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, 22/10/2017 - YouTube
Κορεο Θύρα 7 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, 22/10/2017 - YouTube from i.ytimg.com
81 отметок «нравится», 6 комментариев — θυρα 7 ολυμπιακοσ ⚪⚪ (@red.and.white.7) в instagram: Görünümler 85 b2 yıl önce. Παοκ πρωταθλητής 2018/19.όλα τα γκολ του π.α.ο.κ. Και όμως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η χαρά και η γιορτή μετατρέπονται σε θρήνο και μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ελλάδας. Στο ρέντη βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και ζήτησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακοσ με τον 7 φορές τροπαιούχο παοκ»… καταλάβατε έτσι περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ολυμπιακό και παοκ ο βαγγέλης μαρινάκης έφτασε στο χαμός στο ρέντη: Η θύρα 7 μέσω των social media είχε απευθύνει κάλεσμα στις 18:00 στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, με τον κόσμο του ολυμπιακού να δίνει δυναμικό «παρών» στις εγκαταστάσεις του ρέντη και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του πορτογάλου τεχνικού ενόψει του αποψινού τελικού. Ολυμπιακός και παοκ γράφουν ιστορία:

Ατυχο το αποτελεσμα για τον ολυμπιακο τεσσερα δοκαρια και το πρωτο 45ον μετριοσ εωσ κακοσ.

Στο ρέντη βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και ζήτησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. Γιατί εκεί θα πάνε και τα άλλα παιδιά. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! «αυριο δςν πληρωνει κανενας παοκ tv δεν στηριζουνε την ενεργεια του ρωσου για να παρει πισω τα…» Οι φίλαθλοι του ολυμπιακού ενθουσιασμένοι με την απόδοση της ομάδας τους στο ντέρμπι με την αεκ για την 20η αγωνιστική θέλησαν προς το τέλος της αναμέτρησης να φύγουν από τη θύρα 7 και να πάνε έξω από τη θύρα 1 για να χειροκροτήσουν τους παίκτες του γκαζιμίρ γκόρσκι, οι οποίοι είχαν πετύχει. Η θύρα 7 μέσω των social media είχε απευθύνει κάλεσμα στις 18:00 στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, με τον κόσμο του ολυμπιακού να δίνει δυναμικό «παρών» στις εγκαταστάσεις του ρέντη και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του πορτογάλου τεχνικού ενόψει του αποψινού τελικού. Πάντα πήγαινε με τον πατέρα του στο γήπεδο, αλλά εκείνη την ημέρα ο σύζυγός μου ήταν στο νοσοκομείο, λόγω προβλήματος. 17/5/08 η εκδρομή των οπαδών του. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ολυμπιακού βρέθηκαν στο ρέντη και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το οακα αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν το κύπελλο! Görünümler 85 b2 yıl önce. Οι φίλαθλοι του ολυμπιακου, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε δικαιοσυνη και ισονομια. Gate 7 we make the rules. Η 11άδα των ερυθρόλευκων στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον τρέλα:

«ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακοσ με τον 7 φορές τροπαιούχο παοκ»… καταλάβατε έτσι περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ολυμπιακό και παοκ ο βαγγέλης μαρινάκης έφτασε στο χαμός στο ρέντη: ολυμπιακόσ-παοκ. Ειδησεισ θυρα 7 κυβερνηση ολυμπιακοσ παοκ ποδοσφαιρο.

Posting Komentar

0 Komentar